S02E01: Leraar zijn is zó leuk!

Schoolpraat is een serie podcasts van de Kunskapsskolan Community Nederland. Waarin bestuurders, schoolleiders en docenten praten over gepersonaliseerd onderwijs en leerlingen optimaal voorbereiden op de snel veranderende wereld. Niet kijkend in een glazen bol maar met verhalen uit de dagelijkse praktijk. Want veranderen kan NU!

Wil je niets missen? Abonneer je dan gratis op onze podcast.

In deze podcast:

De eerste Schoolpraat van het nieuwe seizoen. Over een thema dat op ieders lippen ligt: meer mensen ertoe brengen om docent te worden. Want leraar zijn is zó leuk! Maar kennelijk is dit nog onvoldoende doorgedrongen.

Twee jonge docenten en een bestuurder delen in deze Schoolpraat hun ervaringen, vertellen waarom leraar zijn zó leuk is en stellen vast dat het docentschap hen alles heeft gebracht dat zij erin zochten.

Luister naar Iona van der Linden van het Dr. Nassau College in Norg, Victor Rosseboom van het Lumion in Amsterdam en Ewald Weiss, bestuurder van de onderwijsstichting Progresso (waar het Lumion onder valt). Betere argumenten om docent te worden ga je niet krijgen!

[buzzsprout episode=’9279392′ player=’true’]

Deel binnen je eigen netwerk: